fbpx
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45,00 voor Nederland

Skin Color Specialist

Skin Color Specialist worden?

Naast de verkoop van onze minerale Skin Color Cosmetics producten bieden wij ook een tweedaagse training aan waarin je leert werken met onze kleurenscanners en onze producten. De grootste frustratie van de vrouw is om mis te grijpen met kleur van make-up en foundations. Door onze speciaal ontwikkelde kleurenscanners zorgen we voor 99 procent tevredenheid en dus terugkerende klanten.

Altijd de goede make-up! Verhoog je omzet en trek meer klanten met de make-up van Skin Color Cosmetics.

Make-up is overal te koop, maar een huidskleuranalyse wordt niet gegeven. Voor veel vrouwen is het daarom lastig de juiste kleur foundation te vinden die echt past bij haar huid. Met behulp van Skin Color Cosmetics vind je altijd de make-up die exact past bij de huidskleur van je klant. Dat maakt Skin Color Cosmetics uniek.

Hoe ga je te werk?

Je maakt met de huidskleurscanner van Skin Color Cosmetics een huidskleuranalyse van de klant. Daarmee meet je de boventonen.

Daarna meet je de ondertonen met de handzame tool.

Na de analyse van de boven- en ondertonen kun je advies geven dat gebaseerd is op de specifieke huidskleur van de klant. Met de foundation van Skin Color Cosmetics heeft de klant een unieke make-up die exact bij haar huid past. Zo houd je klanten, trek je meer klanten aan en worden je inkomsten hoger. 

Skin Color Cosmetics is een minerale make-up, dus duurzaam in gebruik en vriendelijk voor de huid.

Wat bieden wij je van Skin Color Cosmetics?

  • Goede winstmarges, extra inkomsten
  • Uniek make-up systeem
  • 100% kleurmatch met ieders huid
  • Drie kleurgroepen: Licht | Medium | Donker
  • 46 kleuren minerale foundations
  • Geen voorraad
  • Verdieping van je kennis

Skin Color Cosmetics is gebaseerd op het 78Color System en ontwikkeld door Regien en Rosa Strategier.

Gunstige voorwaarden

We hebben voor de Skin Color Specialist zo gunstig mogelijke voorwaarden ontwikkeld, zodat de drempel om in te stappen laag is.
Bestellen kan via drop-shipping. Als je opgeleid bent, bestel je de producten voor de klant bij ons op de site en wij verzenden ze rechtstreeks naar je klant. Op die manier hoef je geen grote voorraden in te kopen.

Je krijgt een gunstige marge op de producten.

Op onze webwinkel krijg je een persoonlijk account waaraan jouw klanten worden verbonden. Mocht een klant een nabestelling doen via onze webwinkel, dan krijg je nog extra 10% als spaarbonus, die in mindering wordt gebracht op de volgende bestelling.

Neem voor meer informatie over de cursussen contact op via ons contactformulier.

ONZE SPECIALISTEN (3)
52020644_1286035988203852_7713032330356457472_o
SCC_header1-1030x473