Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45,00 voor Nederland
  • 0
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45,00 voor Nederland
  • 0

Onze Specialisten

Wil je persoonlijk advies? Dan ben je van harte welkom bij ons hoofdkantoor in Hoevelaken of maak een afspraak met een van onze specialisten bij jou in de buurt.

Fiona Koning

Fiona Koning

Al Jaren geef ik kleuradvies, inclusief make-up advies. De juiste foundation was altijd een ‘dingetje’. Als er al voldoende kleuren beschikbaar waren, dan was het betreffende merk niet huid- of diervriendelijk. Sommige klanten zijn ook overgevoelig voor bepaalde ingrediënten. Skin Color Cosmetics lost deze problemen in een keer op. Met een prachtige finish op de koop toe die de huid laat stralen. Ik gebruik het zelf dagelijks en krijg er regelmatig vragen over omdat mijn huid er zo goed uitziet, zonder te opgemaakt te zijn. Het product verkoopt daardoor zichzelf. Aanrader!

06-21557060
www.stylefitters.nl

Doreen Evers

Dotreen Evers

Mijn naam is Doreen en ben van beroep Haar-styliste en Visagiste sinds 1998. In 2009 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en heb een gezellige salon in het levendige Arnhem die de naam Doreen Styling draagt. Ik verzorg daar o.a. bruidskapsels en de bijbehorende make-up. Omdat ik veel met kleuren te maken heb in mijn vak heb ik een opleiding kleurconsulente gevolgd in 2011 bij Regien Strategier. Er is toen een wereld voor me open gegaan, en heb al veel mensen mogen laten zien wat kleur voor een mens kan doen. Omdat ik als visagiste werk en nu kritisch naar kleuren kijk was ik op zoek naar een make-up merk dat mij hierin kon ondersteunen. Na een lange zoektocht hoorde ik van een collega -kleurconsulente over het merk Skin Color Cosmetics. Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld voor een cursus en was zo enthousiast dat ik er voor gekozen heb om met dit merk in mijn salon te gaan werken. Ik bied mijn klanten nu een kleuranalyse aan inclusief compleet make-up advies. Maar het kan ook los van elkaar geboekt worden. Mijn klanten reageren enthousiast en komen vaak met een vriendin, moeder of zus samen. Ik haal het meeste plezier uit de verbazing die mensen hebben over hoe mooi ze eruit kunnen zien door de juiste kleuren. Compleet voorzien van een nieuwe haarcoupe, make-up en kleuradvies.. het is mogelijk bij Doreen Styling!

doreenevers@gmail.com
06-14677680
www.doreenstyling.nl

Arja van der Pot

Al vroeg in een vroeg stadium van de ontwikkeling van Skin Color Cosmetics was ik op de hoogte van de komst van deze bijzondere minerale make-up. Ik kon niet wachten en vroeg Regien er regelmatig naar.
Ik was namelijk toen net op zoek naar een verantwoord en onderscheidend merk make-up om te gaan verkopen als aanvulling op mijn kleur- en stijlanalyses. Via mijn schoonheidsspecialiste ontdekte ik minerale foundation en was daar zo enthousiast over dat ik serieus overwoog met dat betreffende merk in zee te gaan.
Regien kwam dus precies op tijd met haar leuke nieuws. Een make-up die naadloos aansluit bij het kleuradvies dat ik mijn klanten geef, op natuurlijke basis, goed voor ieders huid, gunstig geprijsd én onderscheidend in vergelijking met andere merken was precies wat ik zocht!
Op de allereerste training was ik dus aanwezig en na afloop ging ik vol trots met mijn mooie pakket Skin Color Cosmetics en de prachtige tools huiswaarts.
Inmiddels heb ik diverse klanten blij gemaakt met dit prachtige product en ook gebruik ik het zelf dagelijks met heel veel plezier!

Arja van der Pot | HART voor kleur & stijl
Beekbergen (Apeldoorn)

arja@hartvoorkleurenstijl.nl
www.hartvoorkleurenstijl.nl

Yvonne Koot

Yvonne Koot

Als kleurenconsulent van “Studio KleurKarakter! “ in Schagen was ik al een paar jaar op zoek naar een visagie opleiding en visagielijn die aansloot bij mijn kleurenanalyse’s die ik aan mijn klanten geef.
Persoonlijk vind ik het belangrijk dat er niet alleen naar de boven-en ondertonen van een klant gekeken worden maar ook naar de innerlijke kenmerken.
Dit vond ik in de minerale producten van Skin Color Cosmetics. Na de eerste keer zelf de foundation van SCC gebruikt te hebben was ik gelijk zo enthousiast dat ik wist dat ik deze ervaring ook aan mijn klanten wou kunnen meegeven. Het was ook gelijk duidelijk dat er naar alle facetten van de klant gekeken wordt waardoor de make-up ook super persoonlijk wordt. De producten zijn allemaal heel fijn in gebruik, voelen heel natuurlijk en blijven super mooi zitten gedurende de dag.
Mijn klanten zijn net zo enthousiast als ik ,als ik door middel van de huidkleurenanalyse tool ze de perfecte match laat zien qua foundation en de andere producten van SCC. Voor mij zijn de producten van Skin Color Cosmetics precies dat wat ik zocht om aan mijn klanten aan te kunnen bieden!
Wilt u ook ervaren wat kleur voor u kan doen of bent u geïnteresseerd in een persoonlijk huidkleurenanalyse?
Informeer naar de mogelijkheden! 

info@kleurkarakter.nl
www.kleurkarakter.nl
Instagram studio_kleurkarakter

Emma van Dalsen

Emma van Delsen

Ik heb altijd al affiniteit gehad met make-up, maar op welke manier ik dit professioneel kon invullen wist ik niet goed. Totdat ik kennis maakte met Skin Color Cosmetics, ik kon de tweedaagse opleiding goed inpassen in mijn werk rooster. Naast het tijd aspect was ik onmiddellijk overtuigd door de filosofie achter het merk, hoe je met de juiste kleuren iemand in harmonie brengt en iemand nóg mooier maakt. Met Skin Color Cosmetics accentueer je datgene wat er al is, make-up gebaseerd op de klant in je stoel en zijn/haar persoonlijke kenmerken. Trends en mode loslaten en de persoonlijke boven en ondertonen laten spreken! Niets is mooier dan iemand in harmonie brengen met zichzelf.

emmavandalsen@gmail.com

Anneke Dercksen

Anneke Dercksen

Als docent van de kleuropleiding aan de Regien Strategier Opleidingen vind ik deze nieuwe make-up lijn een geweldige toevoeging. Nog nooit was het mogelijk om de kleur van foundation en andere kleuren zo nauwkeurig af te stemmen op de individuele huidtonen. Daarnaast is het idee dat het product bestaat uit natuurlijke mineralen een welkom gegeven voor mij. Makkelijk toepasbaar en een zijdezacht natuurlijk resultaat. Dat maakt ook de opleiding weer concreter en nóg vollediger.  Anneke Dercksen – Bobeldijk Docent kleurenanalyse

www.studioultramarijn.nl

Willeke Teerink

Willeke Teerink

Sinds ik mij kan herinneren is mode, kleur, schoonheid & make-up de rode draad in mijn leven. Als kind al geboeid door het blauwe biljartkrijt… prachtig op je ogen! Door de ervaringen van de afgelopen jaren in mijn werk in fashion & interieur heb ik ontdekt dat mijn enthousiasme voor mode & kleur aanstekelijk werkt. Door deze kennis bij Regien & Rosa in hun opleidingen verder vorm te geven voel ik mij als een vis in het water als kleur en imago stylist. Het gevoel van thuiskomen noemen ze dat toch?  Een uniek product… minerale make-up in 46 kleuren. Vooral heerlijk om mensen blij te maken, en hun verborgen natuurlijke persoonlijkheid te laten stralen!

Willeke Teerink
Kleur en Imagostylist

www.yourfittingimage.nl