fbpx
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45,00 voor Nederland

Bezorging & Retourneren

BEZORGEN

De allerbeste bezorgservice steekt eigenlijk heel simpel in elkaar.
Je kunt jouw bestelling de volgende dag thuis of op je werk laten bezorgen.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
In de meeste gevallen geldt: vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Bekijk het schema hieronder te zien wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.
Heb je geen zin om de hele dag op de postbode te moeten wachten? Geen probleem! Skin Color Cosmetics werkt namelijk samen met PostNL. Je ontvangt dus altijd een Track & Trace code zodat je precies kunt zien op welk moment van de dag je pakketje bij jou afgeleverd wordt. Levering is binnen 1-3 werkdagen.

Wat als ik niet thuis ben als de bezorger mijn pakje komt afleveren?
Als er voor je pakje niet getekend hoeft te worden mag de bezorger je pakje afleveren in de brievenbus. Past het pakje niet door de brievenbus? Dan zal de bezorger proberen je pakje bij de buren af te leveren. Als dit ook niet kan zal de bezorger het pakje weer meenemen naar het depot en het de volgende bezorg dag opnieuw proberen af te leveren.

Ik heb een foutief adres opgegeven, kunnen jullie dit corrigeren?
Helaas kunnen wij het adres na het plaatsen van de bestelling niet meer aanpassen. Wij werken met een extern verzendbedrijf die onze pakketjes supersnel verzendt. Neem voor wijziging in jouw gegevens contact op met onze klantenservice zodat wij op de hoogte zijn.

Mijn pakje is bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Wat nu?
We willen je vriendelijk vragen eerst bij je directe buren aan te bellen. Misschien hebben zij jouw pakje of een kaartje ontvangen. Controleer ook de brievenbussen. Is je pakje nog niet boven water? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen en een uitgebreid onderzoek kunnen opstarten.

Levering rondom feestdagen
Rondom de feestdagen kan de levertijd afwijken van de reguliere levertijden van Skin Color Cosmetics. Bestel dus op tijd om teleurstelling met de feestdagen te voorkomen.

Besteld vóór 23:30 uur op:        

Verwachte bezorgdatum: 

25 en 26 december 

28 december (i.v.m. Kerst) 

31 december en 1 januari 

3 januari (i.v.m. Oudejaarsdag/Nieuwjaarsdag) 


Bestellingen binnen Nederland
Je kunt je bestelling laten bezorgen door PostNL.

– PostNL pakket €3,95

Bij bestellingen vanaf €45,- rekenen wij geen verzendkosten (Nederland)

Bestellingen buiten Nederland:
Wij versturen naar bijna alle landen op de wereld. De verzendkosten naar het buitenland worden automatisch doorberekend. Kun je geen verzending kiezen op jouw land naar keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice.

RETOURNEREN

Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen voldoen aan onze voorwaarden kun je deze retourneren. We zullen dan overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Wil je weten of jouw geretourneerde artikelen aan onze voorwaarden voldoen, bekijk dan hier meer.

Stap 1: Noteer de te retourneren artikelen en de reden van retour op een begeleidend briefje. Vergeet hierbij ook niet je ordernummer en je NAW gegevens.
Stap 2: Voor het retourneren van je bestelling vanuit Nederland kun je je bestelling bij een postkantoor brengen. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Bewaar een kopie van het retouretiket ter referentie. Zonder bewijs van retourzending worden zoekgeraakte retourneren niet terugbetaald.

Gratis retourneren? 
Om je bestelling kosteloos te retourneren kun je naar ons opleidingscentrum komen in Hoevelaken. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 uur – 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur – 14.00 uur.

Waar mag ik het naartoe sturen?
Skin Color Cosmetic
Hogebrinkerweg 12
3871 KN Hoevelaken
Nederland

Wat zijn de kosten voor retourneren?
Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest.

Kan ik mijn bestelde items omruilen voor een ander artikel?
Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item. Het is alleen mogelijk om een item te ruilen voor een andere kleur van hetzelfde item. Wil je toch graag een ander item ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.

Ik stuur mijn gehele bestelling retour, worden de verzendkosten dan ook terugbetaald? 
Wanneer je jouw gehele bestelling retourneert, ontvang je ook een terugbetaling van de oorspronkelijke verzendkosten indien je deze hebt betaald. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Kan ik mijn pakket als brievenbuspakket retourneren?
Ja, dit kan. Je kunt ervoor kiezen om je retour via brievenbuspost naar ons retouradres te versturen. Let er op dat je het pakketje wel voldoende frankeert. Dit is afhankelijk van het gewicht. Brievenbuspost is niet voorzien van een Track & Trace code. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van je retour via brievenbuspost is dus op eigen risico.

Wanneer en hoe wordt mijn geretourneerde bestelling/product terugbetaald?
Zodra ons distributiecentrum het retourpakket heeft ontvangen, wordt je retour z.s.m. verwerkt. Na de verwerking van je retour ontvang je binnen enkele dagen het aankoopbedrag terug op je rekening. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling.

Wat zijn de retourvoorwaarden?  
Je kunt je aankoop retourneren volgens de vastgelegde termijnen uit de algemene voorwaarden. Je kunt zonder opgave van reden binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je bestelling de overeenkomst ontbinden en producten retour zenden. Je dient dan de aangekochte producten in de onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking en in ongebruikte staat (i.v.m. hygiëne) te retourneren. De kosten van de producten die je hebt aangeschaft, zullen worden terugbetaald binnen 14 dagen na retourzending van de artikelen. Kosten van retourzendingen komen voor eigen rekening.

Let op, i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons, neem contact met ons op om deze kwestie te bespreken alvorens je het retourneert.

Mijn retour voldoet niet aan de voorwaarden, wat nu?
Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. Onze retourverwerking stelt aan de hand van diverse toetsingen vast of een retour gestuurd artikel voldoet aan de voorwaarden. Voldoet je retour niet aan de voorwaarden, dan kunnen we deze niet verwerken en niet overgaan op terugbetaling.

Wat is de retourtermijn?
Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop beoordelen en passen. Let op, i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! Deze kunnen alleen geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken.

Wat moet er bij de retour?
Wij nemen alleen retouren aan voorzien van een briefje met de NAW gegevens en de reden van retourneren.

Ik wil iets retourneren van de sale?
Er gelden tijdens een sale iets andere regels dan normaal. Waar je tijdens een sale rekening mee moet houden is het volgende:
– Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.
– Het retourneren van sale items is uiteraard gewoon mogelijk, het betaalde bedrag wordt dan retour gestort.